Tips om billige hotell i New York

Billig hotell i New York

Vil du til New York og er på jakt etter billig hotell? Her er noen tips på hvordan du finner de beste prisene på hotellrom og noen anbefalinger på greie rimelige hoteller.

Ingen steder i verden svinger trolig vis hotellprisene mer etter tilbud og etterspørsel enn i New York. I januar / februar kan du finne et billig og bra hotellrom til under tusenlappen. Det samme rommet koster gjerne langt over det dobbelte på sommeren, i messeperioder eller tiden rett før jul når alle vil på juleshopping. Tips nummer ett er derfor å sjekke prisnivået på hotell i New York før du bestiller flybilletten. Hva hjelper en tusenlapp spart på en billig flybillett når den spises opp fordi du ikke finner et billig hotell? Nordmenn la i snitt igjen kr 2208 for et hotellrom i 2016 i følge statistikk fra Hotels.com. Et godt sted å sammenligne priser fra alle store bookingsidene, finne billigste pris og samtidig lese vurderinger fra andre reisende er Tripadvisor  Generelt er prisene oftest litt lavere i helgene og billigst natten fra søndag til mandag.

Noen tips på greie og relativt billige hotell i New York er:

Staybridge Suites ligger 2 blokker unna Times Square og er et relativt nytt hotell med god beliggenhet. Du får små leiligheter med minikjøkken. Hotellet er for tiden rangert på 29. plass hos Tripadvisor! Priser fra rundt kr 1000 (lavsesong) og oppover. Frokost inkludert hjelper på reisebudsjettet.

Hampton Inn Madison Square Garden ligger i det trendy området Chelsea bare 2 kvartaler fra Macys. Små men helt greie rom til en fornuftig pris med frokost inkludert. Hampton Inn hotellene drives av Hilton kjeden og har også billige hoteller i andre områder av New York.

Et hotell som er populært blant nordmenn er New Yorker Hotel. Et klassisk hotell beliggende sentralt ved Penn Station. Litt over 5 minutter å spasere til Times Square.

Er du ute etter et mindre og litt eksklusivt hotell bør du ta en titt på The Library. Et boutique hotell belliggende på Madison Avenue ikke langt fra Grand Central Station. Hotellet har små men fine rom og en god service. Her er frokost samt en hyggelig ost og vin buffet på ettermiddagen inkludert. Prisene starter i underkanten av kr 2000 per natt.

Om du ikke har behov for å bo mitt på Manhattan kan du prøve Aloft Harlem. Et nytt og trendy hotell fra Sheraton kjeden med billige priser fra kr 800 (lavsesong). Subway til Times Square tar rundt 10 minutter og du finner nok av restauranter i området rundt hotellet.

Er du på lavbudsjett reise til New York og vil ha billigst mulig hotell så sjekk ut trendy The Pod Hotell eller Hotell 31. Begge er rimelige alternativer for deg som tåler å dele bad med andre. For andre lavbudsjett hoteller sjekk Tripadvisors liste på lavprishoteller i New York.  Du kan også se etter hoteller på Brooklyn og Long Island, her er prisene mye lavere enn på Manhattan. Subway tar deg enkelt inn på rundt 10 minutter og med Uber.

For booking av hoteller kan vi anbefale Hotels.com hvor du får prisgaranti og i tillegg kan spare opp til 18% på dine bookinger ved å følge våre tips for rabatt på hotell

Er du fleksibel og opptatt av å få mest hotell for pengene kan du også vurdere Hotwire. Der bestiller du rom uspesifisert, men velger standard og beliggenhet. Du kan spare opp til 50% i forhold til vanlige priser i perioder med lav etterspørsel. Les mere i min artikkel om Hotwire hvor jeg også har et eksempel fra New York.

Personlig bestiller jeg som regel et greit hotellrom i god tid men passer på at det kan avbestilles uten kostnader. 4-5 uker før avreise begynner jeg å sjekke hva som er tilgjengelig på Hotwire og bruker de hvis jeg finner en god deal.

Skal du shoppe mens du er i New York anbefaler jeg å lese innlegget med tips for billig outlet shopping.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Reisetips Gdansk og Sopot

Prisnivå USA

Billige billetter til Disney World